Dakgootreiniging

DSDG beheert de dakgoten van circa 300.000 huurwoningen, tientallen bedrijfsgebouwen, bungalowparken en diverse andere panden. Dat maakt ons marktleider op het gebied van dakgootreiniging.

Dakgootreiniging

Slecht onderhouden dakgoten
Dakgoten vormen een belangrijke schakel in het hemelwaterafvoersysteem. Door geen of slecht onderhoud, kunnen dakgoten verstopt raken met als gevolg lekkages of zelfs instorting van daken. Daarnaast gaan niet of slecht onderhouden dakgoten circa 10 jaar korter mee.

Ook dakgoten van woningen/panden waar geen bomen in de buurt staan, worden vuil. Dit gebeurt door vogelpoep, stuifzand en slijtage van de daken.

DSDG kan, tegen relatief lage kosten, problemen voorkomen door met regelmaat de afvoeren te inspecteren en vrij te maken. Zo voorkomt u ook lekkages en gaat dakleer langer mee.

Verschillende onderhoudsconcepten
DSDG biedt diverse onderhoudsconcepten aan. Zo hebben wij met verschillende woningbouwverenigingen onderhoudscontracten tegen een vast bedrag per jaar. Ook kunt u een dakgotenfonds afsluiten tegen een vast bedrag per maand. Eventueel inclusief reparaties. Zo bent u verzekerd van goed functionerende dakgoten en full service na het reinigen.

U beslist wat u in het contract wilt en zo bepaalt u wat uw (jaar)kosten zijn.

Hoogbouw
Voor hoogbouw heeft DSDG diverse specialisten die dagelijks werken met hoogwerkers en hijskranen. Veel hoge gebouwen zijn vaak moeilijk bereikbaar, voor ons is dit geen probleem, wij zien hoogte of reikwijdte niet als een probleem maar als een uitdaging.

Preventieve maatregelen
DSDG levert en plaatst ook drains. Dit zijn kunststof roosters die het blad tegen houden waardoor dakgoten minder vuil worden en er minder vaak schoongemaakt hoeft te worden. De drains worden vaak geplaatst in moeilijk bereikbare dakgoten en in boomrijke gebieden.

WAAR VINDT U ONS?

D. Stelder Diensten Groep B.V. 
Venlostraat 12
7418 CN Deventer
Telefoon: 0570 628948
Emailadres: info@dsdg.nl

Locatie Wateringen / Den Haag
's-Gravezandseweg 19
2291 PE Wateringen
Telefoon:  0570 628948
Emailadres: info@dsdg.nl

Algemeen postadres: D. Stelder Diensten Groep B.V. | Venlostraat 12 | 7418 CN | Deventer

© Copyright - DSDG Dienstengroep