Glasbewassing

Glasbewassing vraagt om vakmanschap, want schone ramen hebben positieve invloed op de uitstraling van uw pand. En dat is belangrijk voor u. DSDG weet dit en verzorgt op een professionele manier de glasbewassing van uw pand. Zowel periodiek als eenmalig.

Glasbewassing

Materialen
DSDG heeft voor alle hoogtes de juiste materialen om uw ramen schoon te kunnen maken. Voor het schoonmaken van het glas, gebruiken wij de ouderwetse ladder als dat mogelijk, efficiënt en veilig is. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van telescoopbewassing. Wij kunnen hiermee tot wel 13 meter vanaf de grond, zonder ladder of hoogwerker, de ramen wassen. Telescoopbewassing is naast kostenbesparend ook milieuvriendelijk

Zijn de ladder of de telescoopbewassing niet toereikend, dan kunnen we gebruik maken van de hoogwerkers of hijskranen die in bezit zijn van DSDG Hoogwerker Verhuur.

Doelgroep
De doelgroep van DSDG Glasbewassing is in hoofdzaak de professionele branche, instellingen, automotive, grote particuliere woningen, VvE’s en onderwijs. De goed opgeleide medewerkers van DSDG zorgen dat uw pand er zowel van binnen als van buiten verzorgd uit ziet. Regelmatig wordt de opdracht voor glasbewassing dan ook gecombineerd met gevelreiniging of schoonmaak. Wij maken met onze klanten duidelijke afspraken, zodat u weet waar u aan toe bent.

Vanzelfsprekend werkt DSDG volgens de ARBO-voorschriften en met oog voor het milieu.

WAAR VINDT U ONS?

D. Stelder Diensten Groep B.V. 
Venlostraat 12
7418 CN Deventer
Telefoon: 0570 628948
Emailadres: info@dsdg.nl

Locatie Wateringen / Den Haag
's-Gravezandseweg 19
2291 PE Wateringen
Telefoon:  0570 628948
Emailadres: info@dsdg.nl

Algemeen postadres: D. Stelder Diensten Groep B.V. | Venlostraat 12 | 7418 CN | Deventer

© Copyright - DSDG Dienstengroep