Sloopwerken

DSDG verhuurt hoogwerkers en toebehoren. Wij hebben voor elke klus een hoogwerker. Wilt u dat iemand de hoogwerker voor u bestuurt? Heeft u korter dan een dag of langer dan een week een hoogwerker nodig? Ook dan kunt u bij DSDG terecht.

Sloopwerken

Ons bedrijf heeft een breed dienstverleningsaanbod. Zo kunnen we het gehele traject van slopen, tot schoonmaken en herstelwerkzaamheden voor u verzorgen.

Winkelpanden

Het strippen van winkelpanden vereist een strakke planning en kennis van zaken. Winkelpanden bevinden zich vaak in het centrum van een dorp of stad. Om overlast te beperken, moet goed contact onderhouden worden met gemeentelijke instellingen. Wij werken bijna dagelijks in binnensteden en kennen de klappen de zweep.

DSDG start vaak met slopen in de weekenden, zodat de aannemer op maandag kan beginnen met de opbouwen en zo min mogelijk overlast veroorzaakt wordt.

Kantoorpanden

In kantoorpanden zijn vaak meerdere huurders gehuisvest. Dat betekent dat, als er gestript of gesloopt wordt, de andere huurders daar hinder van kunnen ondervinden. Om dit te voorkomen of te minimaliseren, communiceert DSDG met de overige gebruikers over werkzaamheden en zorgt voor afstemming hierover.

DSDG Sloopwerken heeft 100.000-en vierkante meters ervaring met het strippen van kantoren, zowel geheel leegstaand als deels in gebruik.

Heeft u kantoren in uw beheer/bezit, vraag dan naar onze vaste m2 prijzen.

Overige sloopwerkzaamheden

Naast het grote sloopwerk doen wij ook dagelijkse sloopwerkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het verwijderen van een keuken, het slopen van een badkamer, maar ook het ontruimen van een tuin of het kappen en geheel verwijderen (stobbenfrezen) van bomen.

Wij staan 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar

Ook voor calamiteiten zoals bijvoorbeeld water-/brand- en stormschade.

WAAR VINDT U ONS?

D. Stelder Diensten Groep B.V. 
Venlostraat 12
7418 CN Deventer
Telefoon: 0570 628948
Emailadres: info@dsdg.nl

Locatie Wateringen / Den Haag
's-Gravezandseweg 19
2291 PE Wateringen
Telefoon:  0570 628948
Emailadres: info@dsdg.nl

Algemeen postadres: D. Stelder Diensten Groep B.V. | Venlostraat 12 | 7418 CN | Deventer

© Copyright - DSDG Dienstengroep